De liefdeskeuze

Divine Timing !


Aquarius Liefde

 

Hier wil ik even wat uitleggen over Mannelijke (Divine Masculine) en Vrouwelijke (Divine Feminine) Energie.

Voor de duidelijkheid is dit NIET gerelateerd is aan Aardse Mannen en Vrouwen Lichamen. Het is als Protonen (+) en Elektronen (-) deeltjes, oftewel Energie in Beweging…Aantrekken en Afstoten. (Chemie)

 

Liefde Ervaren is een Wezenlijk deel van Mens Zijn. In de Uitwisseling van Liefdes Energie Ervaren we dat Wij Liefde Zijn. (Alchemie). Afstammelingen van één Bron, één Ziel verpakt in een Aards Lichaam. 

 

Liefdes Energie = Neutraal en een Verbindende Schakel voor Schepping, Creatie, Overvloed, Eenheid en Goddelijkheid. Liefde in z’n Puurste Vorm is Onaantastbaar, daarom is de Mens er zo door gegrepen. Het is een Herinnering aan Bron. 

 

Tegenkrachten infiltreren al 1000en jaren in AL dat Puur is in een Poging de Macht niet te Verliezen. Daarmee is ook onze Prachtige Liefdes Energie Bevuild geraakt en dat maakt ons Zoekende…ipv Wetende. 

 

Op Aarde gebruiken wij het woord “Relateren” voor Verbinden. Het Gekaderde Woord RELATIE geeft de Verbinding aan. Liefdesrelatie, Werkrelatie, Familierelatie, LAT-relatie, Gezinsrelatie etc.

 

Aan het begrip “RELATIE” kleeft nog heel wat Oude Onzuiverheid. Met Onzuiverheid wordt hier bedoeld, weg van Pure Essentie, bevuild door onderdrukkende Machten. 

 

In het Vissen Tijdperk waar de Man Energie (Masculine) Overheerste, werd de Vrouw Energie (Feminine) Onderdrukt. (Vrouwen achter het aanrecht cultuur). Richting het Aquarius Tijdperk “eMANcipeerde” de Vrouw en kwam Zij in haar Mannelijkheid terecht (Vrouwen aan de top etc.). Mannelijke Energie is Actie gericht en dit Tijdperk kenmerkt zich als “van Buiten naar Binnen”.

 

Sinds de Start van Aquarius is er Ruimte voor de Vrouwelijke Energie in zowel de Man als de Vrouw! Er is Verzachting en de Balans tussen Mannelijke en Vrouwelijke Energie hersteld. Van Binnen naar Buiten. Dit wordt ook wel Het Christus Bewustzijn of The Golden Age genoemd.

 

Energie in Beweging, het Aantrekken en Afstoten van Protonen en Elektronen is een Chemische Verbinding. En op een diepere laag hebben we de Alchemistische Verbinding.

 

De Mens voelt deze Verandering in Frequentie (evolutie) en gaat uit op Verkenning. Verschillende Stromingen ontstaan op het gebied van Tantra, Vrije Liefde, Polygamie etc. Hier is geen Oordeel over, Goed of Fout bestaat niet. De Mens is op Zoek naar de Alchemistische Verbinding waar Behoefte (herinnering) aan IS. 

 

Tijdens deze Onderzoeksreis vindt d.m.v. Menselijke Ervaringen, Zuivering van het Collectief plaats. Dit is Exact de Bedoeling, want alleen op deze manier kunnen Wij en onze Kinderen Volledig ZIJN!!


ZielsConnecties

 

In deze tijd van overgang van het Vissentijdperk (3e dimensie) naar het Watermantijdperk (5e dimensie) ervaren we een verschuiving in het collectieve bewustzijn en een verandering in de energie van onze planeet. In deze tijd krijgen zielen een unieke kans om hun ZielenFamilie en hun tweelingziel te ontmoeten. Laten we eens kijken naar waarom tweelingzielen juist in deze tijd elkaar ontmoeten en wat het belang daarvan is.

 

Bewustzijnsverhoging
Tijdens deze overgang naar het Watermantijdperk evolueert het bewustzijn van de mensheid. We worden ons steeds meer bewust van onze ware spirituele aard en onze verbinding met het grotere geheel. Dit hogere bewustzijn maakt het gemakkelijker voor tweelingzielen om elkaar te herkennen en aangetrokken te worden tot elkaar.

Energetische verschuiving
De verandering in de energetische frequentie van de planeet creëert een gunstig klimaat voor tweelingzielen om elkaar te ontmoeten. De hogere vibraties en frequenties trekken zielen aan die resoneren op dezelfde spirituele golflengte. Dit maakt het gemakkelijker voor tweelingzielen om elkaar te vinden en een diepe verbinding te ervaren.

Zielsmissies en spirituele groei
Tweelingzielen komen samen om elkaar te ondersteunen in hun zielsmissies en spirituele groei. Ze zijn elkaars spiegel en leraar, en ze helpen elkaar om hun diepste angsten en blokkades te overwinnen. In deze tijd van spirituele verschuiving kunnen tweelingzielen elkaar aanmoedigen en begeleiden bij het vervullen van hun hogere doelen.

Dienstbaarheid aan de wereld
Tweelingzielen zijn niet alleen bedoeld om hun eigen individuele groei te bevorderen, maar ook om een hoger doel te dienen in dienst van de wereld. Ze worden geroepen om hun unieke gaven en talenten te gebruiken om anderen te helpen ontwaken, helen en een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. 

Eenheid en verbondenheid
Het Watermantijdperk brengt een verhoogd besef van eenheid en verbondenheid met zich mee. Het gaat niet langer alleen om individuele groei, maar om het collectieve welzijn. Tweelingzielen dragen de potentie om deze eenheid te belichamen en anderen te inspireren om ook een staat van eenheid na te streven. 

Collectieve heling
Tweelingzielen spelen een belangrijke rol in de collectieve heling en transformatie. Samen dragen ze bij aan het genezen en transformeren van oude patronen, overtuigingen en pijn uit vorige generaties. Door hun verbinding en liefde verspreiden ze positieve energie en dragen ze bij aan de transformatie van het collectieve bewustzijn.

Co-creatie en manifestatie
Tweelingzielen hebben het potentieel om samen te werken en te co-creëren op een fundamenteel niveau. Ze kunnen elkaar ondersteunen bij het manifesteren van hun diepste verlangens en bijdragen aan het collectieve welzijn. Samen kunnen ze een krachtige kracht van manifestatie worden in deze tijd van verandering.

Vereniging van polariteiten
In de dynamiek van tweelingzielen zien we vaak de vereniging van polariteiten. Mannelijke en vrouwelijke energieën komen samen in een dans van balans en harmonie. Dit weerspiegelt de verschuiving naar een evenwicht tussen mannelijke en vrouwelijke energieën die plaatsvindt tijdens de overgang naar het Watermantijdperk. 

Nieuwe liefdesparadigma's
De ontmoeting van tweelingzielen in deze tijd symboliseert ook een verschuiving naar een nieuw paradigma in liefdesrelaties. Het is een tijd waarin we leren om relaties te benaderen vanuit een hoger bewustzijn, waarin onvoorwaardelijke liefde, respect, wederzijdse groei en spirituele verbinding centraal staan. Tweelingzielen dienen als pioniers van dit nieuwe paradigma en laten zien wat mogelijk is wanneer twee zielen samenkomen in liefde en harmonie.

De ontmoeting van tweelingzielen tijdens de overgang van de 3e naar de 5e dimensie is van groot spiritueel belang. Het gaat verder dan individuele relaties en heeft een impact op het collectieve bewustzijn. Het brengt transformatie, heling en eenheid met zich mee, terwijl het ook een hoger doel dient in dienst van de wereld.

 

 

De reis is begonnen, en de nieuwe tijd in de 5e dimensie wacht op hen die bereid zijn om te herenigen en te groeien in liefde en bewustzijn.

 

 

Met Liefde, Angela


Weet dat je geliefd bent en dat jouw liefde de wereld verlicht


Bewustzijns verhoging = Licht & Liefde

 

Alles is frequentie, en er is maar een kleine verschuiving in frequentie nodig om alle andere frequenties te beïnvloeden. Als frequentiewezens moeten jullie bewust worden, transmuteren en uitbreiden, en het huis van de Geest binnengaan als mensen die mensen leiden om zichzelf te leiden.

 

Als leden van de Familie van Licht zijn jullie op deze planeet geïncarneerd om jezelf voor te bereiden om je werk te doen.

 

Wat voor werk doe jij?

 

Jullie werk is vrij simpel: jullie dragen frequenties in systemen die een beperkte lichtfrequentie hebben, omdat licht informatie is. Dit is geen koude, computergegevensinformatie; het is informatie die biologisch wordt overgedragen via een elektromagnetische uitzending van bewustzijn. Dit is waar jullie experts in zijn. Als jullie een visitekaartje voor jezelf zouden laten afdrukken terwijl jullie je identiteit volledig herinneren, zou er zoiets staan ​​als:

 

“Afvallig Lid van de Familie van Licht" Systeemkraker

Beschikbaar voor het veranderen van bewustzijnssystemen binnen het universum van de vrije wil. Op afroep.“

 

Jij gaat ervoor! Dit is wat je doet. Dit is een aspect van jullie identiteit dat jullie allemaal gemeen hebben, en jullie zijn hier in de miljoenen op dit moment. Je bent hier in de eerste plaats om je te herinneren wie je bent, om multidimensionaal binnen het systeem te opereren en om mensen te onderwijzen – de inboorlingen op deze plek die lange tijd onder frequentiecontrole hebben gestaan.

De taak voor jullie leden van de Familie van Licht die deze informatie naar binnen wilden halen, is om een ​​nieuwe frequentie op de planeet te verankeren door deze onberispelijk in jezelf te verankeren. Dit is niet makkelijk. Het was niet de bedoeling dat het gemakkelijk zou zijn. Je bent hier niet gekomen voor een gemakkelijke opdracht..

Ieder van jullie bood zich vrijwillig aan om hier op dit moment te komen om een ​​Frequentie te dragen. Op dit moment is die frequentie Licht, maar uiteindelijk zul je leren hoe je de frequentie van Liefde kunt dragen. De grote meerderheid van jullie heeft geen idee wat de liefdesfrequentie kan zijn. Je praat over liefde en licht, maar je begrijpt de vertakkingen en de ware betekenis ervan niet.

 

Licht is informatie. Liefde is Creatie. U moet geïnformeerd worden voordat u kunt creëren. Begrijp je dit? Naarmate je groeit en naar deze hogere rijken van herkenning komt, zul je doorbreken wat voelt als cementblokken van jezelf die je tegenhielden. Denk aan de frequentie die het menselijke experiment als radiostation heeft beperkt. Het menselijke experiment heeft 300.000 jaar lang één radiostation gehad. Dezelfde oude deuntjes! Het menselijke experiment was niet in staat om aan de knop te draaien en een andere band te horen, dus werd dezelfde frequentie uitgezonden. Dit creëerde een quarantaine - een afsluiting van deze planeet. De creatieve kosmische stralen die doorboren dit frequentieschild.

Ze bombarderen de aarde.

Ze moeten echter iemand hebben om ze te ontvangen. Zonder een vergaarbak zouden deze creatieve kosmische stralen chaos en verwarring creëren.

Jullie, als leden van de Familie van Licht, komen in dit systeem om deze kennisstralen te ontvangen. Vervolgens verspreid je de kennis, de nieuwe levensstijl en de nieuwe frequentie onder de rest van de bevolking om de hele planeet te veranderen.

 

Een van de meest opwindende aspecten van het op dit moment op aarde zijn, is dat er een herordening of herinrichting plaatsvindt in je DNA. Kosmische stralen komen op de planeet zodat er een verandering wordt uitgezonden en er een herordening plaatsvindt in het lichaam. De verspreide gegevens die de geschiedenis en het bewustzijn van de Levende Bibliotheek bevatten, komen nu in de rij.

 

Het DNA evolueert. Nieuwe helixen of strengen worden gevormd als de lichtgecodeerde filamenten zichzelf beginnen te bundelen. De verspreide gegevens worden in je lichaam samengetrokken door elektromagnetische energieën van de Eerste Schepper. We zijn hier om dit proces in jullie te observeren, om jullie te helpen en om onszelf ook te ontwikkelen.

 

Als dit opnieuw opbouwen of opnieuw ordenen samenkomt, zul je een meer geëvolueerd zenuwstelsel creëren dat veel meer gegevens in staat zal stellen zich naar je bewustzijn te verplaatsen. Je zult veel hersencellen wakker maken die slapend hebben gelegen, en je zult je volledige fysieke lichaam gaan gebruiken in plaats van het kleine percentage waarmee je hebt gefunctioneerd.

 

Elke plek op de planeet wordt beïnvloed door deze verandering, dit bewustzijn. Degenen onder jullie die de Bewakers van het Licht zijn en die deze huidige realiteit volledig willen veranderen en verschillende opties willen introduceren, verankeren de frequentie. Als het niet verankerd en begrepen wordt, kan het chaos creëren. Het zal chaos creëren. Dit is waarom jullie jezelf moeten AARDEN.

 

Chaos brengt een staat van reorganisatie teweeg wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt. De tijd stort in en de energie wordt groter en groter. Je bent hier gekomen om eerst die energie te gebruiken. Je zult bewustzijnspaden maken terwijl je de energie in je lichaam trekt die anderen zal helpen, zodat zij niet hoeven mee te maken wat jij doormaakt.

 

Veel mensen zullen deze energie plotseling beginnen te voelen zonder enige voorbereiding. Jullie trekken allemaal licht, dat wil zeggen gegevens en informatie, naar de planeet, en terwijl je dit doet, creëer je nieuwe wegen voor het bewustzijn om te verkennen zonder zelfs maar een woord te zeggen.

 

De nieuwe wegen van bewustzijn creëren nieuwe realiteiten, nieuwe opties en nieuwe manieren van leven en zijn.

 

– Barbara Marciniak

Vertaald door @Gewoon_Ansie