Schumann Resonantie


Alles is energie en alles heeft een trilling. Tussen de kern van onze aarde en de bovenste laag van de atmosfeer is continue een trilling aanwezig. Dit is het elektromagnetisch veld en wordt ook wel de Schumann Resonantie genoemd, oftewel de hartslag en levensenergie van moeder Aarde.

Oudere volkeren zijn op de hoogte van de sterke helende kracht van de levensenergiebron. Niet alleen om gezond en vitaal te blijven, maar ook om het zelf herstellend vermogen te vergroten. De basisfrequentie van de Schumann resonantie is 7,83 Hz. Mensen, planten en dieren stemmen zich af op deze basisfrequentie. Hierdoor wordt het elektromagnetisch veld van iedere cel beïnvloedt. 

Mensen zijn vergeten af te stemmen op de natuurlijke trilling van de aarde.

Het is van wezenlijk belang dat we weten hoe we ons af kunnen stemmen op deze natuurlijke trilling om zo ons lichaam en onze geest gezond te houden. De Schumann Resonantie levert de energie en het inzicht om voor jezelf alles weer rustig, helder en overzichtelijk te krijgen.

Steeds meer mensen gaan beseffen hoe belangrijk het is om je eigen energiefrequentie hoog te houden!

 


Klik op de afbeelding om naar de website van het Schumann Instituut te gaan.


Onderstaande afbeelding is uit alle school en lesboeken verdwenen!


Laat de energie weer stromen en ontdek wie je werkelijk bent!


De integratie van de Schumann Resonantie biedt o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Het activeert het zelf genezend vermogen
  • Het biedt bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties
  • Het activeert de cellen en restaureert het DNA
  • Het lost blokkades op en biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden
  • Het is het beste middel tegen mind-control en intimidatie
  • Het verbindt de linker- en rechterhersenhelft
  • Het herstelt de oorspronkelijke verbinding tussen de aarde en de kosmos

Kijk hier de aflevering van de Trueman Show met Jorn Luka en Anton Teuben van het Schumann Instituut.


Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde wordt ook wel de Schumann Resonantie genoemd. Volgens Wikipedia zijn Schumann Resonanties wereldwijde elektromagnetische resonanties, opgewekt door bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer.

Al vele jaren was deze frequentie rond 7,83 Hz met slechts kleine verschillen. In juni 2014 is dat blijkbaar veranderd.

Monitoren van het Russische Space Observing System toonde een plotselinge piek in de activiteit naar ongeveer 8,5 Hz. Sinds toen zijn er dagen gemeten waarin de Schumann Resonantie verhoogde naar 16,5 Hz. Onderstaande grafiek is meestal blauw met wat groen, en geen wit. In eerste instantie dachten ze dat hun apparatuur defect was, maar later bleek dat de gegevens juist waren. Iedereen vroeg zich af wat deze pieken in activiteit veroorzaakte.

 

Is de frequentie van de Aarde aan het versnellen? Omdat wordt gezegd dat de Schumann-frequentie ‘in lijn’ is met de alfa- en thetastaat van het menselijk brein, kan deze versnelling de reden zijn waarom het vaak voelt alsof de tijd versnelt en gebeurtenissen en veranderingen in ons leven sneller lijken te gebeuren.

Deze opkomende resonanties staat van nature in relatie met de menselijke hersengolvenactiviteit. Dit betekent dus, dat we aan het veranderen zijn. Vele jaren geleden werd ik opgeleid in EEG Neurofeedback, dus keek ik naar wat deze versnelde frequenties ons konden vertellen over de menselijke evolutionaire verandering. Een 7,83 Hz frequentie is een alfa-/theta-staat. Ontspannen, wat dromerig – een soort van neutrale staat wachtend op iets wat gaat gebeuren. Een 8,5-16,5 Hz frequentie verschuift van het thetabereik meer naar het kalmere alphabereik waar snellere, meer alerte bètafrequenties beginnen te verschijnen. (Dit gaat samen met het langzaam cognitief wakker worden.) Omdat de Schumann Resonantie plotselinge pieken heeft gehad tussen 12-16,5 Hz (zie foto’s witte gebieden), vond ik dit nog interessanter. In Neurofeedback wordt 12-15 Hz Sensory-Motor Rhythm frequency (SMR) genoemd. Het is een ideale staat van ‘kalm wakker zijn’. Onze denkprocessen zijn duidelijker en meer gefocust, maar we zijn nog steeds ‘in de stroom’ of ‘in het weten’. Met andere woorden, Moeder Aarde verschuift haar trillingsfrequentie en misschien wij ook. Dit kan één van vele tekenen zijn dat wij aan het ONTWAKEN zijn.

 

Wetenschappers rapporteren dat het magnetisch veld van de aarde, wat invloed heeft op de Schumann Resonantie, langzaam aan het verzwakken is in de afgelopen 2000 jaar en nog meer in de laatste paar jaren. Niemand weet echt waarom. Door een wijze oude uit India werd mij verteld dat het magnetische veld van de aarde op zijn plaats werd gezet door de Ancient Ones om onze herinneringen aan onze ware afkomst te blokkeren. Dit gebeurde zodat zielen konden leren van de ervaringen van de vrije wil, ongehinderd door herinneringen uit het verleden. Hij beweerde dat de veranderingen van het magnetische veld nu die geheugenblokkades losmaken en dat we ons bewustzijn naar een grotere waarheid verhogen. De sluier gaat omhoog. De oogkleppen gaan eraf. Als dat waar is, roept het nog meer intrigerende vragen op.

Wat er ook gebeurt, het is duidelijk dat deze versnelling je meer vermoeid, uitgeput, duizelig, depressief en zelfs vreemd kan laten voelen, wanneer je je eigen frequentie verhoogt in overeenstemming met de Nieuwe Aarde. Aanpassing is niet altijd een eenvoudig proces, maar hou in gedachten, het is allemaal onderdeel van je eigen unieke ONTWAKEN.

 

 

Door Kathy J. Forti

Dr. Kathy Forti is een klinisch psycholoog, uitvinder van de Trinfinity8 technologie en auteur van het boek ‘Fractals van God’.

Universe is magic and love is the key

 Uitleg kleuren:

 

Blauw:  Rustige Frequenties

Rood Dichte Blokkade Vrijlating

Groen:  3D Helende Licht Coderingen

Wit:  5D DNA Licht Codering Upgrades

 

Verticale as: Hertz (basisfrequentie is 7.83 Hertz)

Horizontale as: tijd Tomsk, Rusland (voor Nederlandse tijd 5 uur terug tellen)


Schumanninstituut.nl_
PDF – 722,0 KB 71 downloads

Folder Schumann Instituut Nederland
PDF – 20,7 MB 72 downloads

Kleurplaat Aura Schumann Instituut Nederland
PDF – 8,5 MB 70 downloads