Solar Flares -

Zonnevlam en ons Bewustzijn


Een zonnevlam ontstaat wanneer magnetische energie die zich heeft opgebouwd in de zonne-atmosfeer plotseling vrijkomt. Straling wordt uitgezonden over vrijwel het gehele elektromagnetische spectrum, van radiogolven aan het einde van de lange golflengte, via optische emissie tot röntgenstralen en gammastraling aan het einde van de korte golflengte.

 

De pijnappelklier die het circadiane ritme en de melatonineproductie reguleert, is gevoelig voor magnetische velden.

 

Volgens de Russische wetenschapper A.L. Tchijevsky vond 80% van de belangrijkste menselijke gebeurtenissen plaats gedurende een periode van 5 jaar rond de piek van zonneactiviteit.

 

Hoe beïnvloeden zonnevlammen ons?

 

Een recente studie in het tijdschrift New Scientist wijst op een direct verband tussen de zonnestormen van de zon en het menselijk biologisch systeem. De leiding die het aardse weer door het magnetische veld op aarde stuurt, is dezelfde leiding die de instroom van geladen deeltjes van de zon door het magnetische (aura) veld rond het menselijk lichaam mogelijk maakt. De toename van de frequentie en amplitude van geomagnetische zonnestormen veroorzaakt grootschalige planetaire veranderingen, waaronder aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado's en windstormen. Er zijn ook aanwijzingen voor menselijke verstoring als gevolg van de zonneactiviteit.

 

Geomagnetische activiteit beïnvloedt het menselijk bewustzijn

 

Het is bekend dat zonneactiviteit het menselijk bewustzijn beïnvloedt. Zonnevlammen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (inclusief evenwicht), menselijke gedragspatronen en al onze psychofysiologische (mentale/emotionele/fysieke) reacties. Symptomatisch kunnen zonnevlammen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, zenuwachtig, duizelig, prikkelbaar, lethargisch, uitgeput, misselijk en misselijk voelen. Sommige mensen kunnen ongewoon vergeetachtig worden en anderen kunnen hartkloppingen krijgen. Mensen kunnen ook periodes van langdurige hoofddruk en hoofdpijn doorstaan.

 

Onze Cellulaire herinneringen wissen

 

De zonnevlammen en fotonische golven die uit de zon komen, veranderen de structuur van onze fysieke realiteit omdat ze een krachtig effect hebben op ons fysieke cellulaire niveau, waardoor onze cellulaire herinneringen ontwaken en helder worden.

Onverwerkte emoties van trauma's en ervaringen uit het verleden worden opgeslagen in de vorm van laagfrequente energie als cellulaire herinneringen.

Fotonische golven van de zon bestaan ​​uit energie met een hogere frequentie die dient om de lagere emotionele frequentie van onze cellulaire herinneringen te verhogen. Naarmate deze cellulaire herinneringen opnieuw worden gekalibreerd naar de hogere frequentie, kunnen we merken dat we spontaan de lagere emoties van verdriet, woede en verdriet loslaten, zonder te weten waarom. Deze plotselinge periodes van 'loslaten' kunnen tot twintig minuten duren en kunnen ook het gevoel van opwarming van het lichaam inhouden in de vorm van een 'opvlieger'. Het kan voelen alsof een golf van onverwachte gevoelens uit het niets is opgedoken en net zo plotseling is verdwenen.

 

Het ontwaken van ons zielsdoel

 

De elementen van onze Goddelijke Blauwdruk zijn verweven in ons cellulaire geheugen. De recente infusie van fotonische energieën versterkt ons cellulaire geheugen, waardoor verschillende elementen van onze Goddelijke Blauwdruk in ons wakende bewustzijn lekken. Als gevolg hiervan beginnen veel mensen zich hun zielsdoel te herinneren en worden ze plotseling gedreven om veranderingen in hun leven aan te brengen om zich weer af te stemmen op een gevoel van een hoger doel.

 

Onmiddellijke manifestatie

 

Een andere vertakking van de instroom van fotonische energie is dat, aangezien het een hogere frequentie vertegenwoordigt, het de kracht, snelheid en manifestatiecapaciteit van onze gedachten vergroot. We zijn vrij letterlijk in staat om 'onmiddellijke manifestatie' uit te oefenen; wat we ook denken, we creëren het onmiddellijk. We hebben nog nooit eerder dit verhoogde niveau van manifestatiepotentieel ervaren.

Fotonische energie vermengt zich met de trillingsfrequentie van onze gedachten, dus het is van vitaal belang dat we onze aandacht richten op wat we willen creëren, in plaats van op wat we niet in ons leven willen manifesteren. We zullen ons snel manifesteren in de richting van onze gedachten, en het is aan ons om te beslissen waar we onze aandacht op richten.

Voor degenen onder ons in het proces van positieve verandering en transformatie, is deze energie krachtig en voordelig. Aan de andere kant zullen degenen die vastzitten in het verleden door slachtofferschap en woede nog meer negativiteit blijven manifesteren, totdat ze klaar zijn om de oude manier van 'zijn' los te laten en naar een hogere, positievere vibratie over te gaan.

Het goede nieuws is dat we een vrije wil hebben om te beslissen hoe we ervoor kiezen om deze rijke en toegankelijke bron van elektromagnetische energie te gebruiken.

 

Bijkomende effecten van recente zonnevlammen

 

De verhoogde frequentie en intensiteit van zonnevlammen helpt oude patronen die niet langer nodig zijn te doorbreken, zodat nieuwe patronen kunnen ontstaan. Dit is een dynamisch en onvermijdelijk veranderingsproces dat de afgelopen maanden veel mensen onrustig en onzeker heeft gemaakt. Zonnevlammen hebben ook grote schade aangericht aan technologische instrumenten zoals computers. Naarmate de toename van de zonneactiviteit aanhoudt, duiken er nieuwe symptomen op. Dimensies van tijd en ruimte beginnen grillig te ‘wiebelen’.

Sommige mensen lijken de tijd uit het oog te verliezen en/of woorden te verliezen tijdens het spreken. Voor anderen lijkt de dag gewoon te verdwijnen. Een aantal mensen hebben moeite met slapen, woelen en draaien in de nacht en ervaren vaak ongebruikelijke dromen. Anderen melden dat wanneer ze 's nachts hun ogen sluiten, de wereld om hen heen draait.

Sommigen van ons voelen enorme stroompieken in ons lichaam; deze pieken worden vaak gevolgd door een daling van het energieniveau. Er zijn meldingen van misselijkheid, pijn in het lichaam, pijn en duizeligheid. Sommige mensen voelen een gevoel van overweldigend verdriet, terwijl anderen euforie ervaren. Er zijn gevallen gemeld van visuele stoornissen, problemen met het binnenoor, zoemen in de oren, keel- en schildklierproblemen en koude voeten.

 

Wat te doen als u gevoelig bent voor zonnestormactiviteit

 

Als u een van de bovengenoemde effecten ervaart, hoeft u zich geen zorgen te maken - wees gelukkig! We krijgen een unieke en krachtige kans aangeboden om bewust deel te nemen aan de snelle vooruitgang in onze evolutie als energetische wezens. Onze aura/energiesystemen worden opnieuw gekalibreerd om te resoneren op een veel hogere, fijnere frequentie. Hoe beter we op de hoogte zijn van en ons bewust zijn van de veranderingen die plaatsvinden, hoe sterker we zijn om dit proces te omarmen als een noodzakelijke stap op weg naar een beter leven. We groeien in de richting van mentaal, emotioneel en spiritueel ontwaken, met de buitengewone hulp van de zon!

Op praktisch, fysiek niveau kunnen we enkele van de meer uitdagende effecten van onze energetische evolutie verzachten door extra rust te nemen en veel water te drinken. Voor degenen die in de buurt van de oceaan wonen, zal een strandwandeling (of beter nog, een duik!) helpen om de inkomende energieën in evenwicht te brengen. In de tussentijd kunnen we allemaal onze veiligheidsgordels vastmaken en genieten van de rit!

 

– door Raelene Byrne

Vertaald door @Gewoon_Ansie