Kruidenmix op maat


WERKWIJZE VAN HET METEN!

 

 

Iedereen is uniek!

 

Ieder mens, dier, plant maar ook "niet levende" stof, simpelweg alles, is door een energieveld omgeven en heeft zijn eigen, unieke specifieke trillingsfrequentie (natuurkunde). Deze frequenties worden uitgezonden in de ether, net als de frequenties waarop je de radio kunt afstemmen en er muziek uit komt.

 

Voor alle metingen die wij verrichten gebruiken wij de Biotensor, een gevoelig en betrouwbaar meetinstrument wat al eeuwenlang wordt gebruikt om producten en het lichaam te kunnen testen. Tijdens deze metingen maken wij gebruik van deze unieke trillingsfrequenties of energie. 

 

 

Biotensor:

 

Bij het meten middels de Biotensor maakt het niet uit of de paarden (personen of andere dieren) in de directe omgeving zijn of zich op afstand bevinden. Wij functioneren namelijk als een soort radio die de frequentie ontvangt uit de ether en deze energie of trillingsfrequentie omzet in informatie. Deze informatie krijgen we vanuit het paard dat resoneert (Latijn: resoneren, weerklinken) met een bepaald product of op een gestelde gesloten vraag.

 

Wij maken gebruik van de unieke gegevens van het paard in combinatie met de gegevens van de eigenaar of verzorger om ons in te stellen op de bandbreedte waarop het paard uitzendt en contact te krijgen. Zo testen wij of een bepaald product past bij het paard of niet en tijdens het contact kan er ook meer informatie binnenkomen over het paard. Onze ervaring en kennis speelt hierbij een belangrijke rol.

 

 

Relatietest:

 

Als je een product test bij een paard noem je dat een relatietest. Bij de relatietest wordt gemeten of twee verschillende energievelden elkaar kunnen doordringen, dus dat ze elkaar aantrekken (samenwerken/toekomen) of afstoten (tegenwerken/afslaan). Zo kunnen we meten welke kruiden, voeding, mineralen, vitaminen, supplementen en dergelijke nodig zijn of wat op dat moment het beste bij het paard past.