Activeer je Ware Zelf


Bewustzijn is wat de verschillende frequenties creëert, waardoor we de werkelijkheid kunnen manifesteren en verschillende dingen kunnen creëren en dingen anders kunnen zien. Zodra je de energiebron aanboort - activering van de pijnappelklier - chakra-Schumann meditatie - activeer je je ware zelf en kun je deze energie voor altijd beginnen te zien. Wat het is!

 

Alles is energie.

 

Je overtuigingen conditioneren en kwalificeren de ruimte om je heen, waardoor een elektromagnetische afdruk ontstaat die uiteindelijk dient om al je levenservaringen aan te trekken. Gedachten  (in de Denkgeest) zijn echt omdat ze een eigen leven leiden als je ze eenmaal hebt gecreëerd. Meestal heb je echter geen idee hoe je jouw versie van de wereld in beweging zet. Overtuigingen zijn afspraken over de werkelijkheid, en afspraken kunnen worden veranderd. Het is essentieel om te begrijpen dat overtuigingen de gedachten zijn die je in je verbeelding vasthoudt - bewust, onbewust en onderbewust - en in de verbeelding zijn alle dingen echt. Alle gedachten produceren energetische vibraties, en hoewel je geen frequenties kunt zien, zijn de ethergolven vol van wie je bent.

 

Gedachten zijn magnetisch en gedachten hebben een frequentie. Terwijl je gedachten denkt, worden ze het universum in gestuurd en trekken ze magnetisch alle soortgelijke dingen aan die zich op dezelfde frequentie bevinden. Alles wat wordt uitgezonden, keert terug naar de bron, namelijk JIJ.

Een van de meest opwindende aspecten van het op dit moment op aarde zijn, is dat er een herordening of herinrichting plaatsvindt in je DNA. Kosmische stralen komen op de planeet zodat er een verandering wordt uitgezonden en er een herordening plaatsvindt in het lichaam. De verspreide gegevens die de geschiedenis en het bewustzijn van de Levende Bibliotheek bevatten, komen nu in de rij. Het DNA evolueert. Nieuwe helixen of strengen worden gevormd als de lichtgecodeerde filamenten zichzelf beginnen te bundelen. De verspreide gegevens worden in je lichaam samengetrokken door elektromagnetische energieën van de Eerste Schepper. We zijn hier om dit proces in jullie te observeren, om jullie te helpen en om onszelf ook te ontwikkelen.

 

Als dit opnieuw opbouwen of opnieuw ordenen samenkomt, zul je een meer geëvolueerd zenuwstelsel creëren dat veel meer gegevens in staat zal stellen zich naar je bewustzijn te verplaatsen. Je zult veel hersencellen wakker maken die slapend hebben gelegen, en je zult je volledige fysieke lichaam gaan gebruiken in plaats van het kleine percentage waarmee je hebt gefunctioneerd.

Elke plek op de planeet wordt beïnvloed door deze verandering, dit bewustzijn. Degenen onder jullie die de Bewakers van het Licht zijn en die deze huidige realiteit volledig willen veranderen en verschillende opties willen introduceren, verankeren de frequentie. Als het niet verankerd en begrepen wordt, kan het chaos creëren. Het zal chaos creëren. Daarom moet je jezelf aarden. Chaos brengt een staat van reorganisatie teweeg wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt. De tijd stort in en de energie wordt groter en groter. Je bent hier gekomen om eerst die energie te gebruiken. Je zult bewustzijnspaden maken terwijl je de energie in je lichaam trekt die anderen zal helpen, zodat zij niet hoeven mee te maken wat jij doormaakt.

 

Veel mensen zullen deze energie plotseling beginnen te voelen zonder enige voorbereiding. Jullie trekken allemaal licht, dat wil zeggen gegevens en informatie, naar de planeet, en terwijl je dit doet, creëer je nieuwe paden voor het bewustzijn om te verkennen zonder zelfs maar een woord te sparen. De nieuwe wegen van bewustzijn creëren nieuwe realiteiten, nieuwe opties en nieuwe manieren van leven en zijn. Daarom is de ineenstorting van jullie samenleving onvermijdelijk: het houdt geen licht vast; het bevat niet de multidimensionale mogelijkheden; het houdt je in beperking, en dat ben je beu.

 

– Barbara Marciniak

Vertaald door @Gewoon_Ansie