Sungazing en de pijnappelklier


 

Beschouwd als de meest krachtige en hoogste bron van etherische energie die beschikbaar is voor mensen, is het derde oog (pijnappelklier) altijd belangrijk geweest bij het initiëren van paranormale krachten (bijvoorbeeld helderziendheid en het zien van aura's). Om het 'derde oog' te activeren en hogere dimensies waar te nemen, moeten de pijnappelklier en de hypofyse eenstemmig trillen, wat wordt bereikt door meditatie en Sungazing (naar de .zon staren).

 

Sun Gazing is een oude oefening die wordt gebruikt om te helpen bij het openen van het derde oogchakra en het verbeteren van paranormale vermogens. Sungazing is het proces van naar de zon staren tijdens zonsopgang of zonsondergang. Gedurende deze tijd is het licht van de zon niet zo sterk, waardoor het veiliger is om naar de zon te kijken. Veel mensen die sungazing beoefenen, geloven dat het gunstig is voor de ogen en de pijnappelklier.

 

Er is meer aan de pijnappelklier dan wat op het eerste gezicht lijkt. Het effect van zonlicht op de pijnappelklier is iets dat meer onderzocht moet worden. Het is al een van de meest onderzochte klieren. We weten dat fel licht de aanmaak van serotonine en melatonine in de pijnappelklier stimuleert, maar er zijn andere neurochemicaliën die door de pijnappelklier worden geproduceerd en die diepere effecten hebben dan alleen de stemmings-, slaap-, voortplantings- en lichaamstemperatuur effecten van serotonine en melatonine.

 

Wetenschappers van de Universiteit van Pennsylvania observeerden de zonyogi Hira Ratan Manek (HRM) gedurende 130 dagen in 2002. Ze ontdekten dat zijn pijnappelklier groei en reactivering vertoonde.

 

Om het 'derde oog' te activeren en hogere dimensies waar te nemen, moeten de pijnappelklier en de hypofyse eenstemmig trillen, wat wordt bereikt door meditatie of Sungazing. Wanneer er een juiste relatie tot stand komt tussen de persoonlijkheid, werkend via de hypofyse, en de ziel, werkend via de pijnappelklier, wordt er een magnetisch veld gecreëerd.

De pijnappelklier kan een eigen magnetisch veld opwekken omdat het magnetiet bevat. Dit veld heeft een interactie met het magnetische veld van de aarde. De zonnewind bij zonsopgang, die het aardmagnetisch veld oplaadt, stimuleert de pijnappelklier. Daarom is de periode tussen 4 en 6 uur 's ochtends de beste tijd om te mediteren en waarom zonsopgang de beste tijd is om te zonnebaden. Op deze momenten stimuleert de pijnappelklier de hypofyse om menselijk groeihormoon af te scheiden. Daarom ervaren zonnekijkers een snelle nagel- en haargroei, herstel van de haarkleur en algemene verjonging.

 

Cleopatra plaatste vroeger een magneet op haar voorhoofd om de hypofyse te stimuleren om haar jeugd en een goed uiterlijk te herstellen. Ze wist niet dat ze al een magneet in haar hoofd had.

 

Ook bij het ochtendgloren combineren de negatief geladen pijnappelklier en de positief geladen hypofyse hun essenties om tijdens het mediteren een “licht in het hoofd” te creëren.

 

Sungazing kun je beste doen bij Zonsopkomst en Zonsondergang, anders is de zon te fel en kun je er niet naar kijken. 

 

By Healing Sun

Vertaald door @Gewoon_Ansie