Ware Verbinding, met Jezelf en je Paard


Magisch Spiekbriefje Schumann Resonantie
PDF – 361,1 KB 82 downloads

Eén worden met jezelf!

 

De veranderingen gaan snel, de aarde verhoogt haar frequentie en wij gaan daar in mee.

We zijn NU hier op aarde en niet toevallig, maar op het juiste moment!

 

Vraag jij je ook wel eens af :

 

Wie ben ik eigenlijk?

Waar kom in vandaan?

En wat kom ik hier doen?

 

We acsenderen van de 3e dimensie naar de 5e dimensie.

Van 3D- via 4D- naar 5D en we verhogen zo ons bewustzijn!

 

Wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat kom ik doen? Dit zijn drie grootse vragen die men in het algemeen in zichzelf hoort, en al dan niet voelt, in het proces van spiritueel ontwaken. Het zijn hele goede strikvragen trouwens, want ze zijn sowieso bijna niet te beantwoorden met meer dan twee woorden (IK BEN) en de laatste vraag is een schijnbare tegenstelling die je niet kunt beantwoorden zonder toeval uit te sluiten. Want als je je überhaupt al kunt voorstellen dat je gekozen hebt om hier op aarde te zijn, in deze in vele profetieën aangekondigde donkerste tijd die de mensheid ooit gekend heeft, waar het kwaad, chaos, dood, en destructie lijken te heersen, dan nog is hier op aarde iets doen niet het belangrijkste wat je ooit kan realiseren,

want dat is zijn wie je bent!

 

Maar goed, dat is meestal makkelijker gezegd dan gedaan, en mijn waarheid is dat we lange tijd de liefde voor het doen nodig lijken te hebben om de onvoorwaardelijke liefde van het zijn te ervaren. Zoiets als het verschil tussen ons idee van de hemel en dat van de aarde, al is die hemel precies dat wat je hier op aarde komt brengen, door die te zijn.

 

Onvoorwaardelijke liefde lijkt zo groot, zo immens en soms zo onbereikbaar, maar is veel dichterbij dan je denkt. Ze is niet alleen het allesomvattende perspectief waar concepten van goed en kwaad vervagen, ze is ook het bewustzijn dat je je leven zelf gecreëerd hebt en dat alles een vorm van liefde is, zij het met een lagere of hogere trilling..

 

Lees

Dat

Nu

Nog

Eens...